Συσκευές & Αξεσουάρ
Green Lentil Risotto with Asparagus
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter½ oz
-
dried green lentils rinsed7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
salt to taste½ tsp
-
asparagus trimmed, cut into pieces (2 in.)8 oz
-
mascarpone cheese2 oz
-
lemon peels thin peel only, no white pith
-
fresh chives to garnish
-
pumpkin seeds to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
646 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1038 kJ /
248 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Falafel Waffle
40 Min
Pizza Waffles
1 Std. 15 Min
Buckwheat Crêpes
45 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 Std. 10 Min
Chili Oil Noodles
30 Min