Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only5 - 10 sprigs
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water divided45 oz
-
salt divided2 tsp
-
dried lasagna pasta6 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
eggplant diced (½ in.)10 ½ oz
-
canned crushed tomatoes18 oz
-
ricotta cheese9 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
954 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
1820 kJ /
435 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Simply Steam
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Lentils and Rice
40 Min
Loaded Potato Soup
30 Min
Pumpkin Chili
50 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Lemon Pasta
35 Min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 Min
Caramelized Onion Pizza Dough
4 Std. 25 Min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Lemon Pasta
35 Min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 Std. 5 Min