Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

4.3 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 ½ oz
  • fresh parsley, leaves only
    5 - 10 sprigs
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • water divided
    45 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • dried lasagna pasta
    6 oz
  • yellow onions cut into pieces
    2 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • eggplant diced (½ in.)
    10 ½ oz
  • canned crushed tomatoes
    18 oz
  • ricotta cheese
    9 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 435 kcal / 1820 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 47 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 954 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων