Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
28 oz vegetable broth, (see Tip)onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1237 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1305 kJ /
312 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
No Waste
13 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Refresh and Revitalize
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Ravioli Soup
35 λεπτ.
Chicken Stroganoff Soup
55 λεπτ.
Asian Chicken Noodle Soup
1ωρ. 35 λεπτ.
Cream of Asparagus Soup
15 λεπτ.
Chicken and Bulgur Soup
40 λεπτ.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 λεπτ.
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 λεπτ.
Ramen Noodle Soup
40 λεπτ.
Matzo Ball Soup
1ωρ. 20 λεπτ.
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1ωρ. 5 λεπτ.
Italian Wedding Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken Noodle Soup
50 λεπτ.