
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312 kcal /
1305 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1237 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

No Waste
13 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Refresh and Revitalize
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Mushroom Soup
25 λεπτ.
Spring Pea Green Soup
15 λεπτ.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 λεπτ.
Asparagus Cream Soup
25 λεπτ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
30 λεπτ.
Vegetable Soup
35 λεπτ.
Tuscan White Bean Stew
1ωρ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 λεπτ.
West African Peanut Soup with Chicken
50 λεπτ.