
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1237 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1305 kJ /
312 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

No Waste
13 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Refresh and Revitalize
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSopa de Pollo (Chicken Soup)
45 λεπτ.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 λεπτ.
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 λεπτ.
Butternut Squash and Apple Soup
30 λεπτ.
Manhattan Clam Chowder
55 λεπτ.
Leek and Potato Soup
40 λεπτ.
Tomato Soup
Καμία βαθμολογία
Chicken Noodle Soup
50 λεπτ.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 λεπτ.
Asparagus Cream Soup
25 λεπτ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.