
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
russet potato (approx. 12 oz)1
-
broccoli stems12 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
Parmesan cheese1 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
celery in pieces2 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
onion skin broth, homemade (see Tip)28 oz
-
crème fraîche4 oz
-
green onions thinly sliced2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
312 kcal /
1305 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1237 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

No Waste
13 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες

Refresh and Revitalize
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 λεπτ.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Butternut Squash Ravioli Soup
35 λεπτ.
Vegan Creamy Tomato Soup
30 λεπτ.
Heirloom Tomato Gazpacho
1ωρ. 10 λεπτ.
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 λεπτ.
Corn and Bacon Chowder
1ωρ. 15 λεπτ.