
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom Ragu with Zoodles
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
163.3 kcal /
683.3 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
12.4 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
521.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eating Well Healthy Gut
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 λεπτ.
Illinois Pierogi
2ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 λεπτ.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 λεπτ.
Pizza Waffles
1ωρ. 15 λεπτ.
Tex-Mex Bowl
50 λεπτ.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1ωρ. 50 λεπτ.
Tomato and Feta Pasta
50 λεπτ.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 λεπτ.