
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom Ragu with Zoodles
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
163.3 kcal /
683.3 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
12.4 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
521.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eating Well Healthy Gut
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Cheese Omelet with Spinach
25 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Risotto with Spinach and Peas
30 λεπτ.
Pizza Waffles
1ωρ. 15 λεπτ.
Chili Oil Noodles
30 λεπτ.
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5ωρ. 40 λεπτ.
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2ωρ. 35 λεπτ.
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16ωρ.
Curried Lentils
5ωρ. 15 λεπτ.
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1ωρ. 25 λεπτ.
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 λεπτ.