
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
kamut grains rinsed and drained9 oz
-
water to soak30 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve3 ½ oz
-
zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)16 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock12 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned2 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
466 kcal /
1950 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
830 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Pizza Waffles
1 godz. 15 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Boston Clam Chowder
55 min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Pan Pizza
1 godz. 30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Kimchi Risotto
35 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min