
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
kamut grains rinsed and drained9 oz
-
water to soak30 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve3 ½ oz
-
zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)16 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock12 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned2 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
466 kcal /
1950 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
830 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Oven Mushroom and Beef Burger
Brak ocen
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Buckwheat Crêpes
45 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 godz. 10 min
Loaded Potato Soup
30 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min