
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown rice9 oz
-
red onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock24 oz
-
salt to taste1 tsp
-
tuna, packed in water drained, flaked2 cans
-
artichoke hearts, marinated drained, halved10 oz
-
mixed olives drained, pitted, halved6 oz
-
fresh thyme leaves to garnish
-
Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) shaved, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
311 kcal /
1301 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
1478 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30 λεπτ.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 λεπτ.
Pizza Waffles
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1ωρ. 50 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 λεπτ.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 λεπτ.
Pan Pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Kimchi Risotto
35 λεπτ.
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 λεπτ.
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1ωρ. 15 λεπτ.