 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
Αρωματικό αλάτι με σέλινο
                
                Προετοιμασία 5 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                1 βαζάκι
              
            Υλικά
- 
          φρέσκο σέλινο μόνο τα φύλλα25 γρ.
- 
          θαλασσινό αλάτι, χοντρό100 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 βαζάκι
                    Πρωτεΐνη
                    
                        1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        63 kJ  / 
                        15 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        Για τον χειμώνα...
                        10 Συνταγές
Ελλάδα
                    
                  Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠροζύμι
Keine Bewertungen
Κολοκυθάκια αβγολέμονο
Keine Bewertungen
Σαντιγί
Keine Bewertungen
Αμυγδαλοβούτυρο
Keine Bewertungen
Βίγκαν τορτίγιες φακής χωρίς γλουτένη
Keine Bewertungen
Γιαούρτι με βανίλια
Keine Bewertungen
Πικάντικα σπιράλ καρότα τουρσί
Keine Bewertungen
Γέμιση για σάντουιτς με μελιτζάνα και φέτα
30 Min
Αλάτι με άρωμα λεμόνι και λάιμ
Keine Bewertungen
Αλάτι με άρωμα σέλινου
Keine Bewertungen
Μίγμα από φλούδες μήλου και μπαχαρικών
Keine Bewertungen
Ζύμη από ψωμί που περίσσεψε
Keine Bewertungen
 
                                     
                                    