
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Romesco Sauce
-
raw cashews2 oz
-
hot water to soak cashews
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
lemon1
-
red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed2
-
blanched almonds4 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried red chili flakes½ tsp
-
salt1 - 1 ½ tsp
Steamed Halibut
-
coriander seeds8
-
cardamom seeds4
-
fresh lemongrass cut into 8 pieces1 stalk
-
fennel seeds1 tsp
-
white wine16 oz
-
fresh spinach leaves cleaned and destemmed6 oz
-
halibut fillets cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)4
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
lemon juice½ oz
-
lemon sliced, to garnish1
-
lemon verbena (προαιρετικό πεδίο) to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
564 kcal /
2360 kJ
Πρωτεΐνη
42 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
1328 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Vegetables with Kefir Dressing
40 λεπτ.
Vegan Pesto
10 λεπτ.
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 λεπτ.
Mango Chutney
1ωρ. 20 λεπτ.
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 λεπτ.
BBQ Sauce
5ωρ.
Hummus
10 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.
Curry Ketchup
30 λεπτ.
Béarnaise sauce
15 λεπτ.
Mayonnaise
5 λεπτ.