
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
baby beets trimmed, quartered12 oz
-
extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
spelt grains9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock18 oz
-
chopped walnuts (προαιρετικό πεδίο)3 oz
-
baby arugula2 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
goat cheese divided5 oz
-
fresh dill fronds (προαιρετικό πεδίο) to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
633 kcal /
2648 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
1305 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Waffles
1h 15min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Tuscan White Bean Stew
1h
Buckwheat Crêpes
45min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Loaded Potato Soup
30min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min