
Συσκευές & Αξεσουάρ
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
385 kcal /
1611 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
873 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1ωρ. 25 λεπτ.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 λεπτ.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 λεπτ.
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1ωρ. 20 λεπτ.
Oven Mushroom and Beef Burger
Καμία βαθμολογία
Tuscan White Bean Stew
1ωρ.
Buckwheat Crêpes
45 λεπτ.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1ωρ. 50 λεπτ.
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1ωρ. 10 λεπτ.
Loaded Potato Soup
30 λεπτ.
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 λεπτ.