
Συσκευές & Αξεσουάρ
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
385 kcal /
1611 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
873 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30 λεπτ.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 λεπτ.
Pizza Waffles
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1ωρ. 50 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 λεπτ.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 λεπτ.
Pan Pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Kimchi Risotto
35 λεπτ.
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 λεπτ.
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1ωρ. 15 λεπτ.