
Συσκευές & Αξεσουάρ
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
385 kcal /
1611 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
873 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRatatouille with Pecorino
1h 5min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Pizza Waffles
1h 15min
Oven Mushroom and Beef Burger
Pas d’évaluation
Buckwheat Crêpes
45min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min