Veganes Lebkuchen-Trifle mit Kirschen

Veganes Lebkuchen-Trifle mit Kirschen

4.5 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Lebkuchen vegan, in Stücken
    150 g
  • Kirschen aus dem Glas, 8 EL Kirschensaft
    300 g
  • Cashewsahne, selbst gemacht (siehe Tipp)
    250 g
  • Sahnesteif vegan
    2 Päckchen
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    2 TL
  • Lebkuchengewürz
    ¾ TL
  • Mandeln, gehobelt
    4 EL
  • Zimt, gemahlen zum Bestreuen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 322 kcal / 1349 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων