
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
15 pieces
Υλικά
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
159.8 kcal /
671.1 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
14.5 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Νάτριο
12.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Mango and turmeric sorbet
10 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24ωρ. 30 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Lemon coconut bliss balls
40 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Koeksisters
1ωρ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Portuguese-style custard tarts
40 λεπτ.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4ωρ.