Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable stock paste
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh tomato cut into halves1
-
zucchini cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf (optional)1
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
rock salt150 g
-
olive oil1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 20 g
Νάτριο
1460.4 mg
Πρωτεΐνη
0.2 g
Θερμίδες
37.8 kJ /
9 kcal
Λιπαρά
0.4 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSage and black garlic butter
10min
Berry and polenta porridge
20min
Pickled watermelon rind
1h 30min
Gluten free pasta
50min
Bread pastry
55min
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min
Citrus salt
35min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Boiled pasta
20min
Gluten free lentil wraps
3h 40min