Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym

Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym

4.3 156 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

Budyń do kremu
  • mleka w temp. pokojowej
    500 g
  • żółtek
    5
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • mąki pszennej
    55 g
  • skrobi ziemniaczanej
    40 g
Blaty bezowe
  • białek (ok. 250 g)
    8
  • cukru
    350 g
  • soli
    1 szczypta
  • skrobi ziemniaczanej
    2 czubate łyżeczki
  • białego octu winnego
    1 łyżeczkę
Krem budyniowy
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki (patrz wskazówka)
    200 g
  • cukru pudru
    120 g
  • likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
    30 - 40 g
Sos malinowy
  • cukru
    50 - 100 g
  • malin, świeżych
    500 g
    500 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • migdały, w płatkach do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 501.3 kcal / 2097.3 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 71.9 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 82.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων