Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondant czekoladowy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 porcji
Υλικά
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
180 g cukru
-
180 g masła pokrojonego na kawałki
-
50 g mąki pszennej
-
1 szczypta soli
-
3 jajka
-
maliny, mrożone, do dekoracji (ok. 150 g)maliny, świeże do dekoracji (ok. 150 g)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
39.3 mg
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
1485.2 kJ /
355 kcal
Λιπαρά
24.4 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Υδατάνθρακες
31.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ATELIER CZEKOLADY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2ωρ. 30 λεπτ.
Ciastka z kremem orzechowym
1ωρ. 20 λεπτ.
Wieniec orkiszowy
4ωρ.
Tort tęczowy z lizakami
6ωρ.
Baletki
1ωρ. 10 λεπτ.
Suflety z owocami leśnymi
50 λεπτ.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarta czekoladowa
1ωρ. 50 λεπτ.
Czekoladowe kąski z orzechami
1ωρ.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3ωρ.
Sernik nowojorski
7ωρ. 50 λεπτ.
Tarta à la banoffee pie
2ωρ. 40 λεπτ.