Biszkopt cytrynowy

Biszkopt cytrynowy

4.8 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
20 porcji

Υλικά

  • 180 g mąki pszennej
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • skórka z 1 cytryny ekologiczna, bez białych błonek (albedo), pokrojona na kawałki
  • 200 g cukru
  • 8 jajek
  • 1 - 2 krople barwnika spożywczego (προαιρετικό πεδίο) żółtego
  • 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 109 kcal / 456.1 kJ
Πρωτεΐνη 3.4 g
Λιπαρά 1.9 g
Υδατάνθρακες 19.5 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 45.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων