Drożdżowa babka z bakaliami (à la Panettone)

Drożdżowa babka z bakaliami (à la Panettone)

3.2 105 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

  • rodzynek
    120 g
  • kandyzowanej skórki pomarańczowej
    100 g
  • rum do namoczenia bakalii
    wino Marsala, słodkie, do namoczenia bakalii
  • mąki pszennej
    500 g
  • mleka w temp. pokojowej
    125 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    30 g
  • cukru
    150 g
  • żółtko
    1
  • jajka
    2
  • soli
    1 łyżeczka
  • masła bardzo miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia tortownicy
    125 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 361.2 kcal / 1512.2 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 11.4 g
Υδατάνθρακες 57.8 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 184.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων