
Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenfritt surdeigsbrød
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 192ωρ. 20 λεπτ.
15 skiver
Υλικά
Glutenfri surgdeigstarter
-
bokhvetemel pluss ekstra 150 g etter behov200 g
-
vann, filtrert (varmt), pluss ekstra 210 g etter behov280 g
Glutenfritt surdeigsbrød
-
matlagingsspray, olivenolje til smøring
-
brunt rismel (se tips)240 g
-
bokhvetemel (se tips)180 g
-
pilerotmel70 g
-
chiafrø, hvite40 g
-
xanthan gum1 ss
-
salt1 ½ ts
-
rårørsukker2 ts
-
egg2
-
vann, varmt pluss ekstra 700 g til steking300 g
-
cider eddik1 ss
Διατροφή ανά 1 skive
Θερμίδες
161.5 kcal /
678.3 kJ
Πρωτεΐνη
5.7 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
25.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
239.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfri mat
94 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabattine
Καμία βαθμολογία
Damperbrød med sirupsmør
Καμία βαθμολογία
Irske Potetkaker
Καμία βαθμολογία
Natronrundstykker med cheddar
Καμία βαθμολογία
Quinoamuffins med skinke og ost
1ωρ. 30 λεπτ.
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Καμία βαθμολογία
Minibrød med sjokolade og squash
Καμία βαθμολογία
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Καμία βαθμολογία
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Καμία βαθμολογία
Flatbrød
1ωρ.
Tangzhong melkebrød
Καμία βαθμολογία
Søtt frokostbrød
1ωρ. 30 λεπτ.