Glutenfritt surdeigsbrød

Glutenfritt surdeigsbrød

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 192ωρ. 20 λεπτ.
15 skiver

Υλικά

Glutenfri surgdeigstarter
  • bokhvetemel pluss ekstra 150 g etter behov
    200 g
  • vann, filtrert (varmt), pluss ekstra 210 g etter behov
    280 g
Glutenfritt surdeigsbrød
  • matlagingsspray, olivenolje til smøring
  • brunt rismel (se tips)
    240 g
  • bokhvetemel (se tips)
    180 g
  • pilerotmel
    70 g
  • chiafrø, hvite
    40 g
  • xanthan gum
    1 ss
  • salt
    1 ½ ts
  • rårørsukker
    2 ts
  • egg
    2
  • vann, varmt pluss ekstra 700 g til steking
    300 g
  • cider eddik
    1 ss

Διατροφή ανά 1 skive

Θερμίδες 161.5 kcal / 678.3 kJ
Πρωτεΐνη 5.7 g
Λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 25.6 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 239.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων