Pasta med spinat og sitron

Pasta med spinat og sitron

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

Pasta
  • lupinmel (se tips)
    150 g
  • maisstivelse pluss ekstra til dryssing
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • spinatblad, fersk
    60 g
  • salt
    2 ts
  • egg
    2
  • vann
    2040 g
Sitronsaus
  • parmesanost delt i biter (3 cm), pluss ekstra til servering
    50 g
  • vann
    500 g
  • asparges, grønn delt i biter (ca. 4 cm)
    2 bunter
  • hvitløksfedd
    1
  • smør, usaltet
    30 g
  • helmelk
    120 g
  • mascarpone
    250 g
  • sitron kun saft (ca. 20 g)
    ½
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • sitronolje til servering (valgfritt)

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 594.3 kcal / 2496.5 kJ
Πρωτεΐνη 27.4 g
Λιπαρά 43.5 g
Υδατάνθρακες 19.2 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 23.2 g
Νάτριο 1498 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων