Makowiec z białym makiem

Makowiec z białym makiem

4.6 101 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
2 sztuki

Υλικά

Ciasto
  • mleka w temp. pokojowej
    200 g
  • świeżych drożdży pokruszonych
    30 g
  • cukru
    80 g
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    150 g
  • jajka
    2
  • mąki pszennej
    500 g
  • soli
    1 szczypta
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 łyżeczka
Masa makowa
  • orzechów włoskich, łuskanych, połówek
    50 g
  • migdałów, ze skórką
    50 g
  • białego maku
    250 g
  • mleka
    140 g
  • rodzynek
    80 g
  • cukru
    100 g
  • miodu
    50 g
  • masła
    50 g
  • kandyzowanej skórki pomarańczowej
    100 g
  • aromatu migdałowego
    ½ łyżeczki
  • skórka otarta z 1 cytryny ekologicznej, bez białych błonek
  • rumu (προαιρετικό πεδίο)
    20 g
  • białka
    2
  • soli
    1 szczypta
  • mąka pszenna do oprószenia blatu

Διατροφή ανά 2 sztuki

Θερμίδες 7011 kcal / 2935 kJ
Πρωτεΐνη 159 g
Λιπαρά 352 g
Υδατάνθρακες 840 g
Φυτικές ίνες 80 g
Κορεσμένα λιπαρά 138 g
Νάτριο 2059 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων