Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero

Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
10 porciones

Υλικά

  • de harina de espelta
    400 g
  • de levadura seca instantánea
    1 cdita
  • de aceite vegetal
    60 g
  • de leche
    150 g
  • de miel
    30 g
  • huevo
    1
  • de sal
    1 cdita
  • de queso panela cortado en trozos
    250 g
  • de echalot pelado
    80 g
  • de romero fresco sólo las hojas
    2 ramitas
  • harina de espelta para enharinar
  • yema de huevo para barnizar
    1
  • mermelada de arándano para decorar
  • romero solo las hojas, para decorar

Διατροφή ανά 10 porciones

Θερμίδες 3149 kcal / 13175.4 kJ
Πρωτεΐνη 108 g
Λιπαρά 133 g
Υδατάνθρακες 409 g
Φυτικές ίνες 49 g
Κορεσμένα λιπαρά 48 g
Νάτριο 2621 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων