
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ovnsbakt paté
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
25 porsjoner
Υλικά
-
vann1000 g
-
allehåndebær eller ½ ts malt allehånde4
-
laubærblader, tørkede2
-
okseskank, i skiver, uten bein delt i terninger (3-4 cm)200 g
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i terninger (3-4 cm)200 g
-
svinemage, uten bein, uten skinn svor fjernet og delt i terninger (3-4 cm)400 g
-
rotgrønnsaker og grønnsaker, blandet (feks. gulrøtter, pastinakk, løk), delt i biter (3-4 cm)200 g
-
steinsopp, tørket delt i skiver10 g
-
kyllinglever200 g
-
rundstykke (ca.60 g)1
-
havsalt2 ½ ts
-
muskatnøtt, malt¼ ts
-
malt svart pepper1 ts
-
merian, tørket1 ts
-
ingefær, malt¼ ts
-
egg3
-
smør delt i tynne skiver, pluss 1-2 ts ekstra til smøring60 g
-
brødsmuler, tørket til formen50 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
119 kcal /
501 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
3 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
307.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPersillepesto med stekt rød pepper
Καμία βαθμολογία
Bønnedip med soltørket tomat
Καμία βαθμολογία
Kremet saus med sopp og hvitvin
Καμία βαθμολογία
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1ωρ. 35 λεπτ.
Fiskerogndip (Taramasalata)
Καμία βαθμολογία
Kewpie-majones
Καμία βαθμολογία
Obatzter (ostepålegg)
Καμία βαθμολογία
Svart tahini- og rødbethummus
Καμία βαθμολογία
BBQ-saus
Καμία βαθμολογία
Enkel urtesaus
Καμία βαθμολογία
Glutenfri brødsaus
Καμία βαθμολογία
Enkel kalkunsaus
Καμία βαθμολογία