Ovnsbakt paté

Ovnsbakt paté

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
25 porsjoner

Υλικά

  • vann
    1000 g
  • allehåndebær eller ½ ts malt allehånde
    4
  • laubærblader, tørkede
    2
  • okseskank, i skiver, uten bein delt i terninger (3-4 cm)
    200 g
  • kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i terninger (3-4 cm)
    200 g
  • svinemage, uten bein, uten skinn svor fjernet og delt i terninger (3-4 cm)
    400 g
  • rotgrønnsaker og grønnsaker, blandet (feks. gulrøtter, pastinakk, løk), delt i biter (3-4 cm)
    200 g
  • steinsopp, tørket delt i skiver
    10 g
  • kyllinglever
    200 g
  • rundstykke (ca.60 g)
    1
  • havsalt
    2 ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    1 ts
  • merian, tørket
    1 ts
  • ingefær, malt
    ¼ ts
  • egg
    3
  • smør delt i tynne skiver, pluss 1-2 ts ekstra til smøring
    60 g
  • brødsmuler, tørket til formen
    50 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 119 kcal / 501 kJ
Πρωτεΐνη 9.7 g
Λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 3 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 307.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων