
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fiskerogndip (Taramasalata)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
8 porsjoner
Υλικά
-
hvitt brød, tørt (ca. 1 dag gammelt brød), uten skorpe, delt i biter (ca. 3 cm)150 g
-
vann200 g
-
løk, gul (προαιρετικό πεδίο)20 g
-
lakserogn50 g
-
sitronsaft, ferskpresset (ca. 1 sitron)20 g
-
olivenolje30 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
92 kcal /
387 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Postkort fra Hellas
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPersillepesto med stekt rød pepper
Καμία βαθμολογία
Bønnedip med soltørket tomat
Καμία βαθμολογία
Kremet saus med sopp og hvitvin
Καμία βαθμολογία
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1ωρ. 35 λεπτ.
Kewpie-majones
Καμία βαθμολογία
Obatzter (ostepålegg)
Καμία βαθμολογία
Ovnsbakt paté
3ωρ.
Svart tahini- og rødbethummus
Καμία βαθμολογία
BBQ-saus
Καμία βαθμολογία
Enkel urtesaus
Καμία βαθμολογία
Glutenfri brødsaus
Καμία βαθμολογία
Enkel kalkunsaus
Καμία βαθμολογία