
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and ginger crème brûlée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354.6 kcal /
1483.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.4 g
Νάτριο
35.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9ωρ. 30 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Little citrus puddings (Diabetes)
24ωρ. 30 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Coffee semifreddo
6ωρ. 30 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.