
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and ginger crème brûlée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354.6 kcal /
1483.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.4 g
Νάτριο
35.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Strawberry jelly slice
2ωρ. 40 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1ωρ. 20 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate brownie trifle
6ωρ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6ωρ. 10 λεπτ.
Crunchy caramel popcorn
2ωρ. 15 λεπτ.