法式傳統澄清牛肉湯

法式傳統澄清牛肉湯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蛋白
    1 個
  • 牛絞肉
    500 克
  • 紅蘿蔔 ,洗淨,去皮切塊(約3公分)
    150 克
  • 韭蔥 ,洗淨,切段(約3公分)
    50 克
    50 克 日本大蔥, ,洗淨,切段(約3公分)
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 百里香
    ½ 茶匙
  • 牛肉高湯
    1500 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • ,依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 4 人份

Θερμίδες 2787.2 kcal / 11670.8 kJ
Πρωτεΐνη 189.6 g
Λιπαρά 198.5 g
Υδατάνθρακες 52 g
Φυτικές ίνες 19.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 361.3 g
Νάτριο 4217.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων