
Συσκευές & Αξεσουάρ
法式傳統澄清牛肉湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蛋白1 個
-
牛絞肉500 克
-
紅蘿蔔 ,洗淨,去皮切塊(約3公分)150 克
-
韭蔥 ,洗淨,切段(約3公分)50 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
百里香½ 茶匙
-
牛肉高湯1500 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整¼ 茶匙
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
2787.2 kcal /
11670.8 kJ
Πρωτεΐνη
189.6 g
Λιπαρά
198.5 g
Υδατάνθρακες
52 g
Φυτικές ίνες
19.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
361.3 g
Νάτριο
4217.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

藍帶主廚Raymond
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν