
Συσκευές & Αξεσουάρ
法式花椰菜濃湯佐嫩煎干貝
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
法式花椰菜濃湯
-
白花椰菜 ,取小朵,洗淨瀝乾500 克
-
馬鈴薯 ,洗淨去皮,切小塊(約1公分)400 克
-
蘋果 ,去皮去籽,切小塊(約1公分)180 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)20 克
-
水1200 克
-
全脂牛奶 ,依個人口味調整10 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整¼ 茶匙
嫩煎干貝
-
干貝4 個
-
橄欖油少許
-
奶油1 小塊
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
522.7 kcal /
2184.7 kJ
Πρωτεΐνη
23.8 g
Λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
96.8 g
Φυτικές ίνες
16.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.7 g
Νάτριο
130.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

藍帶主廚Raymond
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν