法式花椰菜濃湯佐嫩煎干貝

法式花椰菜濃湯佐嫩煎干貝

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

法式花椰菜濃湯
  • 白花椰菜 ,取小朵,洗淨瀝乾
    500 克
  • 馬鈴薯 ,洗淨去皮,切小塊(約1公分)
    400 克
  • 蘋果 ,去皮去籽,切小塊(約1公分)
    180 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    20 克
  • 1200 克
  • 全脂牛奶 ,依個人口味調整
    10 克
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
    ¼ 茶匙
嫩煎干貝
  • 干貝
    4 個
  • 橄欖油
    少許
  • 奶油
    1 小塊

Διατροφή ανά 4 人份

Θερμίδες 522.7 kcal / 2184.7 kJ
Πρωτεΐνη 23.8 g
Λιπαρά 5.9 g
Υδατάνθρακες 96.8 g
Φυτικές ίνες 16.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.7 g
Νάτριο 130.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων