Escalop de vițel cu reducție de căpșune

Escalop de vițel cu reducție de căpșune

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 porții

Υλικά

  • căpșune proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
    150 g
    150 g căpșune, congelate
  • zahăr brun
    20 g
  • unt tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
    20 g
  • escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
    8 bucăți
  • făină pentru îmbrăcat escalopul
  • oțet balsamic
    30 g
  • sare
    1 - 2 prize
  • piper negru măcinat
    1 - 2 prize

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porție

Νάτριο 207 mg
Πρωτεΐνη 27 g
Θερμίδες 888 kJ / 212 kcal
Λιπαρά 8 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων