Ossobuco Sottovuoto

Ossobuco Sottovuoto

4.3 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 4 ossibuchi (160-200 g circa l'uno)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di farina tipo 00
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 60 g di concentrato di pomodoro
  • 200 g di vino rosso
  • 1600 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone
  • prezzemolo tritato a piacere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 0.3 mg
Πρωτεΐνη 40.3 g
Θερμίδες 2147.5 kJ / 513.3 kcal
Λιπαρά 28.8 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.3 g
Υδατάνθρακες 12.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων