
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gougère-soezen met zalmmousse
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 35 λεπτ.
20 stuks
Υλικά
Zalmmousse
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)150 g
-
boter20 g
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
room, 35% vet200 g
-
verse dille enkel de blaadjes1 takje
-
kappertjes op azijn uitgelekt1 el
-
citroensap1 tl
-
gemalen witte peper1 - 2 snuifjes
-
gelatinepoeder1 tl
-
kokend water1 - 2 el
Gougère-soezen
-
Gruyère kaas in blokjes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
zout½ tl
-
chilipoeder1 snuifje
-
boter80 g
-
bloem120 g
-
eieren3
-
verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
145 kcal /
611 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
4.7 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.2 g
Νάτριο
224.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feesttafel
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVerse Tomatensoep
30 λεπτ.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 λεπτ.
Salade van gehakte groenten
10 λεπτ.
Green Godess Salade
20 λεπτ.
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2ωρ.
Gebakken spinazie met eieren
40 λεπτ.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 λεπτ.
Verse zomerse loempia’s
30 λεπτ.
Russische rode bietensalade
1ωρ. 10 λεπτ.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 λεπτ.
Siciliaanse Garnalensalade
40 λεπτ.
Gyoza met kip en knoflook
Καμία βαθμολογία