
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 porties
Υλικά
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
64.5 kcal /
271 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Νάτριο
160.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feesttafel
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVerse Tomatensoep
30 λεπτ.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 λεπτ.
Salade van gehakte groenten
10 λεπτ.
Green Godess Salade
20 λεπτ.
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2ωρ.
Gebakken spinazie met eieren
40 λεπτ.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 λεπτ.
Verse zomerse loempia’s
30 λεπτ.
Russische rode bietensalade
1ωρ. 10 λεπτ.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 λεπτ.
Siciliaanse Garnalensalade
40 λεπτ.
Gyoza met kip en knoflook
Καμία βαθμολογία