Πάστα ζωμού λαχανικών (από φλούδες και κοτσάνια)

Πάστα ζωμού λαχανικών (από φλούδες και κοτσάνια)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
500 γρ.

Υλικά

  • ανάμεικτα λαχανικά μόνο τα απομεινάρια από το καθάρισμα τους (π.χ. φλούδες ντομάτας, κρεμμυδιού ή καρότου, κοτσάνια από κολοκυθάκι ή μελιτζάνα, φύλλα από κραμπί ή σέλινο, κλωνάρια από αρωματικά βότανα π.χ. βασιλικό, φασκόμηλο, μαϊντανό…), πλυμμένα, σε κομμάτια
    700 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • νερό
    50 γρ.
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • αλάτι, χοντρό
    40 γρ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    1 - 2 πρέζες

Διατροφή ανά 500 γρ.

Θερμίδες 477 kcal / 1995 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 18.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 16062 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων