Tomatenrisotto mit Burrata

Tomatenrisotto mit Burrata

4.6 1.1K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    80 g
  • Rispentomaten geviertelt
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • Tomatenpüree zweifach konzentriert
    50 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    40 g
  • Rotwein
    100 g
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Burrata piccola (ca. 200 g)
    4 Stück
  • Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Olivenöl
    2 TL
  • Fleur de Sel
    4 Prisen
  • Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 601.4 kcal / 2516.1 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 24.4 g
Υδατάνθρακες 69.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.9 g
Νάτριο 1188.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων