
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto mit Zucchini
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter40 g
-
Pancetta in Würfeln (5 mm) oder in Streifen (1 cm)50 g
-
Zucchini klein, in Scheiben (5 mm)500 g
-
Risottoreis250 g
-
Fleischbrühe, flüssig heiß700 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Petersilie gehackt1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
422 kcal /
1764 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
52 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin - Willkommensausgabe
23 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGnocchi al verde mit Erbsen und Brühwürstchen
30 Min
Pad Thai mit Garnelen
55 Min
Käse-Makkaroni
50 Min
Reistopf mit Schweinefleisch
1 Std.
Knoblauch-Parmesan-Orzotto
30 Min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 Std.
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 Min
Gnocchi all`Arrabiata
35 Min
Hähnchen-Curry-Reis
1 Std.
Curry-Möhren-Risotto
50 Min