Piept de curcan sous-vide, cu citrice

Piept de curcan sous-vide, cu citrice

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
2 porții

Υλικά

  • lămâie preferabil bio
    1
  • portocală preferabil bio
    1
  • sare grunjoasă
    10 g
  • rozmarin, proaspăt
    1 fir
  • pătrunjel proaspăt
    1 fir
  • piept de curcan file, fără piele și os (2 buc. de câte 200 g)
    400 g
  • ulei de măsline
    40 g
  • apă
    1400 g
  • zeamă de lămâie (aproximativ ½ lămâie) (vezi recomandare)
    30 g
    1 lingură rasă vitamina C, (vezi recomandare)
  • apă pentru acoperirea completă a pungilor vidate (nu mai mult decât capacitatea maximă a bolului)

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 417 kcal / 1744 kJ
Πρωτεΐνη 49.3 g
Λιπαρά 22.4 g
Υδατάνθρακες 4.1 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 2095 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων