
Συσκευές & Αξεσουάρ
涼拌魚鱗凍
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
魚鱗凍
-
青蔥 ,洗淨2 根
-
乾燥魚鱗片150 克
-
白醋80 克
-
水3200 克
-
薑 ,洗淨,切片40 克
-
米酒1 大匙
醬汁&組合
-
白芝麻油1 大匙
-
花椒粒1 茶匙
-
蒜頭 ,切末1 大匙
-
新鮮紅辣椒 ,切末½ 條
-
鹽½ 茶匙
-
二砂糖1 大匙
-
辣油1 大匙
-
醋1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
小黃瓜 ,洗淨,切片1 條
-
香菜 ,洗淨,切段(約1公分)1 枝
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
955.3 kcal /
3996.9 kJ
Πρωτεΐνη
132.3 g
Λιπαρά
30.7 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
904.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

吃出美顏肌
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν