Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and caper aioli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
garlic clove1
-
lemon zest (5 x 2 cm), no white pith3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 300 g
Νάτριο
324.7 mg
Πρωτεΐνη
5.1 g
Θερμίδες
9675.6 kJ /
2312.5 kcal
Λιπαρά
257.5 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
26.6 g
Υδατάνθρακες
4.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSage and black garlic butter
10min
Berry and polenta porridge
20min
Pickled watermelon rind
1h 30min
Gluten free pasta
50min
Bread pastry
55min
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min
Citrus salt
35min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Boiled pasta
20min
Gluten free lentil wraps
3h 40min