
Συσκευές & Αξεσουάρ
Saffron and cardamom poached pears
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
429.3 kcal /
1795.9 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
84 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
70.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9ωρ. 30 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Little citrus puddings (Diabetes)
24ωρ. 30 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Coffee semifreddo
6ωρ. 30 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.