Συσκευές & Αξεσουάρ
Saffron and cardamom poached pears
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
Beurre Bosc pears (see Tips)2
-
white wine300 g
-
water100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sugar100 g
-
cardamom pods slightly crushed8
-
saffron threads1 pinch
-
cinnamon quill½
-
sea salt1 pinch
-
crème fraîche to serve
-
macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
70.2 mg
Πρωτεΐνη
1.1 g
Θερμίδες
1795.9 kJ /
429.3 kcal
Λιπαρά
0.3 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
84 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and vanilla marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Spooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Paris–Brest with praline cream
26ωρ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Churros
40 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Best ever carrot cake
1ωρ. 35 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Apple fritters
1ωρ.
Mini carrot and almond cakes
1ωρ. 25 λεπτ.