Tarte de atum, ovo e alcaparras

Tarte de atum, ovo e alcaparras

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 unidades

Υλικά

Ovos
  • ovos médios frios
    2
  • água
    1000 g
Massa
  • manteiga fria, cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
    125 g
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    250 g
  • ovo
    1
  • água
    2 c. sopa de
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • atum de lata, em água escorrido
    350 g
  • vinagre de vinho branco
    2 c. sopa de
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
  • gema de ovo
    1
  • filetes de anchova, em óleo escorridos
    3
  • azeite
    10 g
  • mel
    10 g
  • pimenta preta
    1 c. chá de
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • rúcula
    30 g
  • tomate-cereja
    100 g
  • alcaparras em conserva escorridas
    20 g
  • cebola roxa cortada em lâminas (1 mm aprox.)
    50 g

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 318.4 kcal / 1332 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 16.9 g
Υδατάνθρακες 26.9 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 337.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων