
Συσκευές & Αξεσουάρ
Taiwanese traditional Pork floss
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
180 g
Υλικά
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Διατροφή ανά 180 g
Θερμίδες
648.5 kcal /
2713.3 kJ
Πρωτεΐνη
65.4 g
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Νάτριο
2360 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCitrus salt
35 λεπτ.
Spicy Cajun rub
5 λεπτ.
Chilli oil
25 λεπτ.
Brown sugar spice rub
5 λεπτ.
Porcini mushroom salt
5 λεπτ.
Rosemary salt
24ωρ. 5 λεπτ.
Browned chicken mince
20 λεπτ.
Browned lamb mince
20 λεπτ.
Browned beef mince
20 λεπτ.
Browned pork mince
20 λεπτ.
Indonesian green spice paste
40 λεπτ.
Garaetteok (Korean rice cake)
Καμία βαθμολογία