
Συσκευές & Αξεσουάρ
Taiwanese traditional Pork floss
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
180 g
Υλικά
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Διατροφή ανά 180 g
Θερμίδες
648.5 kcal /
2713.3 kJ
Πρωτεΐνη
65.4 g
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Νάτριο
2360 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCitrus salt
35min
Gluten free loaves
Nessuna valutazione
Boiled pasta
20min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Spicy Cajun rub
5min
Chilli oil
25min
Brown sugar spice rub
5min
Porcini mushroom salt
5min
Rosemary salt
24h 5min
Browned chicken mince
20min
Browned lamb mince
20min
Browned beef mince
20min