Συσκευές & Αξεσουάρ
Taiwanese traditional Pork floss
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
180 g
Υλικά
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 180 g
Νάτριο
2360 mg
Πρωτεΐνη
65.4 g
Θερμίδες
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Λιπαρά
20.7 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlueberry jam
35 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Vegan 'pulled pork'
20 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Almond milk to almond pancakes
30 λεπτ.
Honeycomb butter
10 λεπτ.
Golden syrup butter
10 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Citrus salt
35 λεπτ.
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10ωρ. 25 λεπτ.