
Συσκευές & Αξεσουάρ
Alpisk makaroni
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
Makaroni
-
gruyère ost delt i biter (ca. 3 cm)100 g
-
poteter, koke delt i terninger (1 cm)400 g
-
vann450 g
-
fløte, krem, 30-40% fett300 g
-
salt1 ts
-
pepper, malt¼ ts
-
eple delt i biter (2 cm)500 g
-
pasta, tørket, type makaroni250 g
-
hvetemel40 g
-
løk delt i ringer160 g
-
smør30 g
Eplesaus og servering
-
sitronsaft25 g
-
sukker juster etter smak20 - 40 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
874 kcal /
3642 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
92 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Da. Nå. Alltid.
50 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKylling Penne med safran
Pas d’évaluation
Makaronigrateng med flaskegresskar
Pas d’évaluation
Kylling-tagliatelle med pesto
Pas d’évaluation
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Pas d’évaluation
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Pas d’évaluation
Rekelinguine med krabbe
Pas d’évaluation
Squashpasta med røkt laks
Pas d’évaluation
Ravioli med reke og asparges basilikum
Pas d’évaluation
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Pas d’évaluation
Vegetarlasagne
Pas d’évaluation
Makaronigrateng
Pas d’évaluation