Alpisk makaroni

Alpisk makaroni

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

Makaroni
  • gruyère ost delt i biter (ca. 3 cm)
    100 g
  • poteter, koke delt i terninger (1 cm)
    400 g
  • vann
    450 g
  • fløte, krem, 30-40% fett
    300 g
  • salt
    1 ts
  • pepper, malt
    ¼ ts
  • eple delt i biter (2 cm)
    500 g
  • pasta, tørket, type makaroni
    250 g
  • hvetemel
    40 g
  • løk delt i ringer
    160 g
  • smør
    30 g
Eplesaus og servering
  • sitronsaft
    25 g
  • sukker juster etter smak
    20 - 40 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 874 kcal / 3642 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 92 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων