Συσκευές & Αξεσουάρ
Tarte tatin
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
cold water50 g
-
sea salt1 pinch
Caramel and filling
-
caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, cut into pieces70 g
-
water1030 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Granny Smith apples peeled and cut into sixths (see Tips)8
-
vinegar1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
23.9 mg
Πρωτεΐνη
3.1 g
Θερμίδες
1535.7 kJ /
367 kcal
Λιπαρά
17.7 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
49.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Spooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Wombat slice
45 λεπτ.
Chewy chocolate brownies
35 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Salted caramel slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Ginger slice
1ωρ. 35 λεπτ.
Wagon wheel slice
2ωρ. 40 λεπτ.
Lamingtons
1ωρ. 10 λεπτ.
Spider cakes
1ωρ. 45 λεπτ.