
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto met eekhoorntjesbrood
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
verse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken30 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
444 kcal /
1861 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
69.5 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Traditionele recepten
47 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 λεπτ.
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Καμία βαθμολογία
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Καμία βαθμολογία
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Καμία βαθμολογία
Pasta met crème van pistache
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Καμία βαθμολογία
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Καμία βαθμολογία
Champignon en spinazie lasagne
Καμία βαθμολογία
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1ωρ. 30 λεπτ.
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1ωρ. 10 λεπτ.