Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauterade kalkonstrimlor
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
250 g
Υλικά
-
20 g olivoljavegetabilisk olja20 g
-
20 g gul lökvitlöksklyfta1
-
250 g kalkonbröst, skinn- och benfritt, strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapperkalkonlår, skinn- och benfria strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapper250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 250 g
Νάτριο
3052 mg
Πρωτεΐνη
58 g
Θερμίδες
1961 kJ /
469 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Hög temp. grunderna - kött & skaldjur
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScones
30 λεπτ.
Karamelliserad lök
50 λεπτ.
Wokade blandade grönsaker
Καμία βαθμολογία
Brynta kycklingbitar
Καμία βαθμολογία
Brynta nötbitar (medium)
Καμία βαθμολογία
Sojayoghurt (vegansk)
Καμία βαθμολογία
Svampsås
Καμία βαθμολογία
Bulgur
Καμία βαθμολογία
Jordnötsmjölk och plättar
Καμία βαθμολογία
Äppelmarmelad
Καμία βαθμολογία
Sauterad lax
Καμία βαθμολογία
Sauterad chorizo
Καμία βαθμολογία