Vollkorn-Pizza mit Brie, Serrano und Feigenmarmelade

Vollkorn-Pizza mit Brie, Serrano und Feigenmarmelade

4.6 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Mehrkorn-Pizza
  • Wasser
    465 g
  • frische Germ
    5 g
  • Zucker
    1 TL
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Salz und etwas mehr nach Geschmack
    1 TL
  • Weizen-Vollkornmehl etwas mehr zum Ausstreuen
    350 g
  • Olivenöl
    1 EL
  • Zitronensaft
    20 g
  • passierte Tomaten
    200 g
  • Rapsöl zum Einfetten
    Kokosöl, zum Einfetten
  • Oregano, getrocknet nach Geschmack
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Brie in Scheiben
    250 g
  • Serrano-Schinken in Scheiben
    80 g
  • Feigenmarmelade
    50 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 438 kcal / 1831 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 637 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων