
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marmolada z całych jabłek
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 słoiki
Υλικά
-
jabłek kwaśnych, nieobranych, z gniazdami nasiennymi, pokrojonych na kawałki1100 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego50 g
-
skórki otartej z cytryny1 łyżeczka
-
wody400 g
-
cukru żelującego 2:1250 g
-
oleju o neutralnym smaku np. słonecznikowego (patrz wskazówka)1 łyżeczka
-
laski cynamonu½
-
gwiazdki anyżu2
-
brandy (προαιρετικό πεδίο)30 g
Διατροφή ανά 1 słoik
Θερμίδες
406.8 kcal /
1701.8 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
102 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

JEDZ ROZSĄDNIE, DBAJ O SIEBIE
72 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDżem rabarbarowy z goździkami i imbirem
45 min
Krem pomarańczowy
35 min
Sos waniliowy
10 min
Twarożek orzechowy z miodem
10 min
Krem kokosowo-czekoladowy
15 min
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 min
Owoce pod kruszonką z kremem angielskim
1 godz. 10 min
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Dżem z winogron
30 min