
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
6 stuks
Υλικά
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
466 kcal /
1949.8 kJ
Πρωτεΐνη
19.7 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
595.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pizza Gourmet
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Margherita
2ωρ. 10 λεπτ.
Pizza lahmacun a la Turk
1ωρ.
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3ωρ. 35 λεπτ.
Minipizza’s
1ωρ. 20 λεπτ.
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Napolitaanse Pizza
Καμία βαθμολογία
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Fatayer met kaas en munt
2ωρ.