Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm

Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 stuks

Υλικά

Volkoren pizzadeeg
  • water
    250 g
  • verse gist
    5 g
  • honing
    1 tl
  • extra vergine olijfolie om in te vetten
  • broodbloem
    150 g
  • volkoren tarwebloem
    250 g
  • zout
    1 volle tl
Aspergeroom
  • water
    500 g
  • asperges in stukken (2-3 cm)
    400 g
  • sjalot gehalveerd
    1
  • verse peterseliebladeren
    3 takjes
  • extra vergine olijfolie
    40 g
  • zout
    1 snuifje
Topping
  • extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
  • zout
    1 snuifje
  • mascarpone
    250 g
  • gerookte zalm in plakjes gesneden
    150 g
  • vers gemalen zwarte peper
    1 - 2 snuifjes

Διατροφή ανά 1 stuk

Θερμίδες 367.1 kcal / 1536 kJ
Πρωτεΐνη 13.3 g
Λιπαρά 17.8 g
Υδατάνθρακες 41.6 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.1 g
Νάτριο 454.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων