
Συσκευές & Αξεσουάρ
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 stuks
Υλικά
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Διατροφή ανά 1 stuk
Θερμίδες
367.1 kcal /
1536 kJ
Πρωτεΐνη
13.3 g
Λιπαρά
17.8 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
454.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pizza Gourmet
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKnapperig brood
Καμία βαθμολογία
Bloemige Focaccia
Καμία βαθμολογία
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Romige Feta Dip
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Napolitaanse Pizza
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Fatayer met kaas en munt
2ωρ.