
Συσκευές & Αξεσουάρ
Klasický rajčatový protlak (passata)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
5 porcí
Υλικά
-
30 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800 gramů rajčat na čtvrtky
-
10 - 15 gramů lístků bazalky
-
1 čajová lžička soli
Διατροφή ανά 1 porci
Θερμίδες
84 kcal /
351 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italské omáčky
8 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνŘecké tzatziki
20 λεπτ.
Tatarská omáčka z bezvaječné majonézy
10 λεπτ.
Zálivka vinaigrette
5 λεπτ.
Guacamole s kaviárem
10 λεπτ.
Avokádový tatarák
15 λεπτ.
Bolognese classico
5ωρ.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1ωρ. 5 λεπτ.
Liptovská pomazánka
5 λεπτ.
Základní zálivka
5 λεπτ.
Mangové čatní
1ωρ.
Pico de Gallo
5 λεπτ.
Omáčka Mornay
15 λεπτ.