Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)

Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)

4.9 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
5 porcí

Υλικά

  • 30 gramů cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 60 gramů extra panenského olivového oleje
  • 800 gramů rajčat na čtvrtky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu
  • 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
  • 2 snítky čerstvé bazalky jen lístky

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 138 kcal / 577 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων