Συσκευές & Αξεσουάρ
Σουφλέ με σμέουρα
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
12 μερίδες
Υλικά
Βάση με σμέουρα
-
βούτυρο, ανάλατο για το βουτύρωμα
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ) για το πασπάλισμα12 κ.γλ.
-
σμέουρα κατεψυγμένα220 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
-
κορν φλάουρ20 γρ.
-
νερό40 γρ.
Μίγμα σουφλέ
-
μαντολάτο σε κομμάτια (3 εκ.)120 γρ.
-
ασπράδια αβγών (περίπου 290 γρ.)8
-
ζάχαρη60 γρ.
-
κρεμόριο1 κ.γλ.
-
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
834 kJ /
198.6 kcal
Λιπαρά
10.4 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Υδατάνθρακες
22.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Kαλοκαίρι στο πιάτο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠορτοκαλόπιτα
2ωρ.
Tσίζκεϊκ με γεύση μπράουνι σοκολάτας/μέντας
1ωρ. 5 λεπτ.
Δούκισσα νηστίσιμη
2ωρ. 30 λεπτ.
Κρέμα μόκα χωρίς αυγά
1ωρ. 30 λεπτ.
Κυδωνόπαστο
45 λεπτ.
Τούρτα χωρίς αλεύρι με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς (χωρίς γλουτένη)
1ωρ. 50 λεπτ.
Κέικ με καρότο και αμύγδαλο (χωρίς γλουτένη)
2ωρ. 30 λεπτ.
Χαλβάς με σάλτσα μούρων
1ωρ. 10 λεπτ.
Κραμπλ μήλου
45 λεπτ.
Μους σοκολάτας
3ωρ. 20 λεπτ.
Paris on ice
2ωρ. 10 λεπτ.
Μπουγάτσα
50 λεπτ.