
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σουφλέ με σμέουρα
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
12 μερίδες
Υλικά
Βάση με σμέουρα
-
βούτυρο, ανάλατο για το βουτύρωμα
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ) για το πασπάλισμα12 κ.γλ.
-
σμέουρα κατεψυγμένα220 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
-
κορν φλάουρ20 γρ.
-
νερό40 γρ.
Μίγμα σουφλέ
-
μαντολάτο σε κομμάτια (3 εκ.)120 γρ.
-
ασπράδια αβγών (περίπου 290 γρ.)8
-
ζάχαρη60 γρ.
-
κρεμόριο1 κ.γλ.
-
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
834 kJ /
198.6 kcal
Λιπαρά
10.4 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Υδατάνθρακες
22.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kαλοκαίρι στο πιάτο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΑναρόταρτα
30 λεπτ.
Γιαουρτόκρεμα
4ωρ. 20 λεπτ.
Μους μαύρης σοκολάτας
3ωρ. 20 λεπτ.
Tσίζκεϊκ με γεύση μπράουνι σοκολάτας/μέντας
1ωρ. 5 λεπτ.
Κέικ πορτοκαλιού
1ωρ. 25 λεπτ.
Προφιτερόλ
2ωρ.
Σορμπέ φρούτων
5 λεπτ.
Άλαδος χαλβάς
1ωρ. 20 λεπτ.
Κέικ με λικέρ πορτοκαλιού και γλάσο σοκολάτας
2ωρ.
Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα
15 λεπτ.
Μπράουνις (βέγκαν)
2ωρ. 40 λεπτ.
Paris on ice
2ωρ. 10 λεπτ.