
Συσκευές & Αξεσουάρ
Σουφλέ με σμέουρα
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
12 μερίδες
Υλικά
Βάση με σμέουρα
-
βούτυρο, ανάλατο για το βουτύρωμα
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ) για το πασπάλισμα12 κ.γλ.
-
σμέουρα κατεψυγμένα220 γρ.
-
χυμό λεμονιού30 γρ.
-
κορν φλάουρ20 γρ.
-
νερό40 γρ.
Μίγμα σουφλέ
-
μαντολάτο σε κομμάτια (3 εκ.)120 γρ.
-
ασπράδια αβγών (περίπου 290 γρ.)8
-
ζάχαρη60 γρ.
-
κρεμόριο1 κ.γλ.
-
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
198.6 kcal /
834 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
22.7 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kαλοκαίρι στο πιάτο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΓρήγορος καφές με θρυμματισμένο πάγο
5 λεπτ.
Μπουρέκια με αναρή
2ωρ.
Άλαδος χαλβάς
1ωρ. 20 λεπτ.
Παγωτό-Σορμπέ τριαντάφυλλο
12ωρ.
Παγωτό σοκολάτα με τυρί cottage
3ωρ.
Μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας στο τηγάνι
40 λεπτ.
Μπισκότα γεμιστά
1ωρ. 10 λεπτ.
Γρανίτες με κεράσι και λάιμ
4ωρ. 10 λεπτ.
Σορμπέ καρπούζι
10 λεπτ.
Κέικ με μύρτιλα, γλάσο από τυρί κρέμα, και κρέμα λεμονιού
Καμία βαθμολογία
Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου
Καμία βαθμολογία
Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό
Καμία βαθμολογία