Σουφλέ με σμέουρα

Σουφλέ με σμέουρα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
12 μερίδες

Υλικά

Βάση με σμέουρα
  • βούτυρο, ανάλατο για το βουτύρωμα
  • ψιλή ζάχαρη (κάστερ) για το πασπάλισμα
    12 κ.γλ.
  • σμέουρα κατεψυγμένα
    220 γρ.
  • χυμό λεμονιού
    30 γρ.
  • κορν φλάουρ
    20 γρ.
  • νερό
    40 γρ.
Μίγμα σουφλέ
  • μαντολάτο σε κομμάτια (3 εκ.)
    120 γρ.
  • ασπράδια αβγών (περίπου 290 γρ.)
    8
  • ζάχαρη
    60 γρ.
  • κρεμόριο
    1 κ.γλ.
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 198.6 kcal / 834 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 22.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων